Kjo Zemer

Song of Artist Adrian Gaxha ( Адријан Гаџа, Ardian Gaxha ). Check Here the full Lyric of Kjo Zemer, a Song of Adrian Gaxha ( Адријан Гаџа, Ardian Gaxha ). Do you want to see more lyrics of Adrian Gaxha ( Адријан Гаџа, Ardian Gaxha ), check the category page with letter A or visit the artist page with all lyrics of Adrian Gaxha ( Адријан Гаџа, Ardian Gaxha )!

Check all Lyrics of Adrian Gaxha ( Адријан Гаџа, Ardian Gaxha ):
  • Homepage
  • >
  • A
  • >
  • Adrian Gaxha ( Адријан Гаџа, Ardian Gaxha ) – Kjo Zemer

Adrian Gaxha ( Адријан Гаџа, Ardian Gaxha ) – Kjo Zemer

Sa bukur era flokët ty ti ledhaton
Du ti prek me dorë, du ti ledhatoj
Me ty zemër koha sa shpejt na kalon
Sa shpejt na kalon
Sa shpejt na kalon. Ta kisha vetëm një mundsi
Ta zgjidhja vetëm një deshirë
Të jesh e bindur zemër ti
Dëshira ime e fundit je ti…  Kjo zemër vetëm për ty troket, ty troket
Kjo zemër pa ty ndalet krejt
Kjo zemër vetëm për ty troket, ty troket
Pa ty nuk ka jetë. Shenjën që e kam në dorë
Nuk dua që ta fsheh
Nuk dua të mërzitet
Nuk dua ta vërej. Për të jam i gatshëm të shkoj dhe në ferr
Nuk mendoj 2 herë
Nuk mendoj 2 herë. Të kisha vetëm një mundsi
Ta zgjidhja vetëm një deshirë
Të jesh e bindur zemër ti
Dëshira ime e fundit je ti…  Kjo zemër vetëm për ty troket, ty troket
Kjo zemër pa ty ndalet krejt
Kjo zemër vetëm për ty troket, ty troket
Pa ty nuk ka jetë…  

Copyright © lyrics.ph - All rights reserved.