Duamë

Song of Artist Alban Skënderaj. Check Here the full Lyric of Duamë, a Song of Alban Skënderaj. Do you want to see more lyrics of Alban Skënderaj, check the category page with letter A or visit the artist page with all lyrics of Alban Skënderaj!

Check all Lyrics of Alban Skënderaj:

Alban Skënderaj – Duamë

Duamë ti vetem deri sa
lulet te mos celin ne pranvere
Duamë vetem deri sa me s’ka
Vetem der‘sa fryme une te mos kem Duamë ti vetem kur merr fryme
Vetem kur zemra jote rreh
Duamë ti vetem pergjithmone asgje me shume
Duamë ne zemer dhe ne mendje Ndoshta nuk te fal dot nje kurore
Ndoshta nuk te vesh dot ne flori
Ndoshta nuk te fal dot nje pale krahe te fluturosh
Por dashuri, ne perjetesi Duamë ti vetem deri sa
lulet te mos celin ne pranvere
Duamë vetem deri sa me s’ka
Vetem der‘sa fryme une te mos kem Duamë vetem si e do natyra diellin
Duamë vetem si e duan yjet qiellin
Pak me shume se dje, me pak se neser Ndoshta nuk te fal dot perjetesine
Por perjetesisht te fal dashurine https://youtu.be/Pv9POaq2g_w 

Copyright © lyrics.ph - All rights reserved.