E verteta ime

Song of Artist Alban Skënderaj. Check Here the full Lyric of E verteta ime, a Song of Alban Skënderaj. Do you want to see more lyrics of Alban Skënderaj, check the category page with letter A or visit the artist page with all lyrics of Alban Skënderaj!

Check all Lyrics of Alban Skënderaj:
  • Homepage
  • >
  • A
  • >
  • Alban Skënderaj – E verteta ime

Alban Skënderaj – E verteta ime

Une, nuk pranoj me meshirime
Kur, me qellojne,me fjalet gur
Prejardhjen time e lendojne  Une, per çudi te perkulem jo nuk di
E vete pa shume fjale
E kam ndertuar nje te vertet  Dhe jo, jo, udhen jo
Nuk do te ma nderpresin dot
Eheeeeej…  Por per nje gje te jene te bindur
Se me kemishe jo nuk kam lindur
Fjalet jane thjesht e disa çaste
Une te bind pa fjale por fakte
Eheeeeej…  Por per nje gje te jene te bindur
Se me kemishe jo nuk kam lindur
Fjalet jane thjesht e disa çaste
Une te bind pa fjale por fakte  Por per nje gje te jene te bindur
Se me kemishe jo nuk kam lindur
Fjalet jane thjesht e disa çaste
Une te bind pa fjale por fakte  Gjithmone me koen larte  Une, nuk erkoje me ngushellime
Kur, me qellojne, me fjalet gur
Prejardhjen time e lendojne  Une, per çudi te ndalohem jo nuk di
E veta po shume fjale e kam ndertuar nje te vertet
Dhe jo jo, as dje as sot as neser s’me rrezojne dot
Uuuuuu…  Por per nje gje te jene te bindur
Se me kemishe jo nuk kam lindur
Fjalet jane thjesht e disa çaste
Une te bind pa fjale por fakte
Eeeeeej…  Por per nje gje te jene te bindur
Se me kemishe jo nuk kam lindur
Fjalet jane thjesht e disa çaste
Une te bind pa fjale por fakte  Gjithome me koken larte
Gjithome me koken larte
Gjithome me koken larte 

Copyright © lyrics.ph - All rights reserved.