Hapërsira e një ëndrra

Song of Artist Alban Skënderaj. Check Here the full Lyric of Hapërsira e një ëndrra, a Song of Alban Skënderaj. Do you want to see more lyrics of Alban Skënderaj, check the category page with letter A or visit the artist page with all lyrics of Alban Skënderaj!

Check all Lyrics of Alban Skënderaj:
  • Homepage
  • >
  • A
  • >
  • Alban Skënderaj – Hapërsira e një ëndrra

Alban Skënderaj – Hapërsira e një ëndrra

I mbytur ne mendime nke di perse mendoj
Perballe kam jeten time me pyet se cfare kerkoj
Ne cast nje kenge ulur ne buze po me qendron
Me troket mendiment mi zgjon Kerkoj nje ender nje hapesire
Ku te shperthej ndjenjen e lire
Ku te shperthej ndjenjen e lire Se kjo jete eshte e kufizuar
Dhe pa endrra ,shpresa,kenge 

Copyright © lyrics.ph - All rights reserved.