Njëherë në jetë

Song of Artist Alban Skënderaj. Check Here the full Lyric of Njëherë në jetë, a Song of Alban Skënderaj. Do you want to see more lyrics of Alban Skënderaj, check the category page with letter A or visit the artist page with all lyrics of Alban Skënderaj!

Check all Lyrics of Alban Skënderaj:
  • Homepage
  • >
  • A
  • >
  • Alban Skënderaj – Njëherë në jetë

Alban Skënderaj – Njëherë në jetë

Mesa duket ket nate
Do ta kujtoj
Mesa duket neser
Nje drite e re do te me zgjoj.
Pse me thua te dua
Dhe pse e ndjej
Pse kur je ti me mua
Eren e saj me nuk e djej.
Ti je ajo qe po sfidon
Ate qe koha dot nuk po e sheron.
Ti e di se çfare me mungon mua
Je ajo qe vjen njehere ne jete
Po ti e di se une nuk them aq lehte te dua
Por je ajo qe vjen njehere ne jete
Njehere ne jete.
Me sa duket ket here
S’do refuzoj
Me sa duket tani
Ne zemren tende do ndaloj.
Ti me thua te dua
Dhe une e ndjej
Dhe kur je ketu me mua
Ndjenjen dot nuk e genjej 

Copyright © lyrics.ph - All rights reserved.