E ta dishë sa shumë të dua

Song of Artist Anila Mimani. Check Here the full Lyric of E ta dishë sa shumë të dua, a Song of Anila Mimani. Do you want to see more lyrics of Anila Mimani, check the category page with letter A or visit the artist page with all lyrics of Anila Mimani!

Check all Lyrics of Anila Mimani:
  • Homepage
  • >
  • A
  • >
  • Anila Mimani – E ta dishë sa shumë të dua

Anila Mimani – E ta dishë sa shumë të dua

Çdo mëngjes kur diellin shoh,
ty të mendoj.
Ti se di pa ty i dashur,
jo nuk jetoj. Sonte të kërkoj — ku je?
Prapë të vetme mos më le
Në këtë ëndërr që s’mbaron, dhe më mundon. E ta dish sa shumë të dua
Do të rije veç me mua.
Dua të ndjej buzët e tua
Fjalët që vetëm ti mi thua. I hap sytë dhe them me vetë,
Drita je ti.
Nuk e dua këtë jetë
Pa dashuri. 

Copyright © lyrics.ph - All rights reserved.