Erdhi momenti

Song of Artist Anjeza Shahini. Check Here the full Lyric of Erdhi momenti, a Song of Anjeza Shahini. Do you want to see more lyrics of Anjeza Shahini, check the category page with letter A or visit the artist page with all lyrics of Anjeza Shahini!

Check all Lyrics of Anjeza Shahini:
  • Homepage
  • >
  • A
  • >
  • Anjeza Shahini – Erdhi momenti

Anjeza Shahini – Erdhi momenti

Pluhurin e harreses hoqa
sa mendime vijne shpejt
ti ke ardhur krejt papritur
dhe s’e di nese me pret  Hap dritaren
fryme me merr…
Kendo…  (Ja ku me ke ti)  Refren:
Ja ku me ke ti
erdhi momenti
eja me mua
te dua, te dua
sa kemi humbur
sot jam e lumtur
eja me mua
te dua, te dua  un tu ditur
vali bluan
ate gje se meriton  sa gabime pa kuptuar
dashurite na i largojn
e kuptuaaaaaaaaaaam
sa gabuaaam 

Copyright © lyrics.ph - All rights reserved.