S'ka si ne

Song of Artist Anxhela Peristeri. Check Here the full Lyric of S'ka si ne, a Song of Anxhela Peristeri. Do you want to see more lyrics of Anxhela Peristeri, check the category page with letter A or visit the artist page with all lyrics of Anxhela Peristeri!

Check all Lyrics of Anxhela Peristeri:
  • Homepage
  • >
  • A
  • >
  • Anxhela Peristeri – S’ka si ne

Anxhela Peristeri – S’ka si ne

Çuna, goca filloi vera
po na presin punë të tjera
Lere sedrën ti mënjanë
koha ikën si duhan  Ah morë djalë ç’ke me mua
tjetra ka atë që dua
e kanë then të parët tanë
njeri qesh e tjetri qan  2X
Hare, gaz edhe para
beni qef edhe sevda
zjarr tupan edhe dajre
s’ka si ju e s’ka si ne  Jam dhe unë një djalë i ri
po këndoj për ty po pi
hall i madh me ka zënë mua
s’po marr dot atë per grua  Jam e lumtur si asnjëherë
do t’martohem ketë verë
do marr burrë atë që dua
do festoni dhe per mua  2X
Hare, gaz edhe para
beni qef edhe sevda
zjarr tupan edhe dajre
s’ka si ju e s’ka si ne  Zjarr tupan e zjarr dajre
hej hej hej hej
s’ka si ju e s’ka si ne
hej hej hej hej  2X
Hare, gaz edhe para
beni qef edhe sevda
zjarr tupan edhe dajre
s’ka si ju e s’ka si ne 

Copyright © lyrics.ph - All rights reserved.