Si shiu

Song of Artist Argjentina Ramosaj. Check Here the full Lyric of Si shiu, a Song of Argjentina Ramosaj. Do you want to see more lyrics of Argjentina Ramosaj, check the category page with letter A or visit the artist page with all lyrics of Argjentina Ramosaj!

Check all Lyrics of Argjentina Ramosaj:
  • Homepage
  • >
  • A
  • >
  • Argjentina Ramosaj – Si shiu

Argjentina Ramosaj – Si shiu

Si do jetoja unë
Pa të prekur,
pa të folur,
pa të parë,
Unë lutesha për ty
Të më kishe ti në zemër sadopak Dhe sa herë që më takonte
vetëm më emociononte
Ishte si një ëndërr
që shikoja rrallë
Sepse mua s’më përkiste
Ajo ëndërr që po zhdukej dalngadal REF:
Si një shi ti ike
në çdo pikë më vrisje
a e mban mënd,
ike ti si ike
dhe në zemër kishe akoma atë Pse dua të them unë
s’do të dua më njeri
sa të kemë jetë
Pse dua të mendoj
e të krahasoj
me ty unë çdo moment Dhe sa herë që më takonte
vetëm më emociononte
Ishte si një ëndërr
që shikoja rrallë
Sepse mua s’më përkiste
Ajo ëndërr që po zhdukej dalngadal REF:
Si një shi ti ike
në çdo pikë më vrisje
a e mban mënd
ike ti si ike
dhe në zemër kishe akoma atë 

Copyright © lyrics.ph - All rights reserved.