Shaj

Song of Artist Arilena Ara. Check Here the full Lyric of Shaj, a Song of Arilena Ara. Do you want to see more lyrics of Arilena Ara, check the category page with letter A or visit the artist page with all lyrics of Arilena Ara!

Check all Lyrics of Arilena Ara:

Arilena Ara – Shaj

Nuk e di, a të ka ndodh
Të goditesh brenda fort
Nga një shkëndijë
E bukur dhe e trishtë Sa të rrit edhe të lodh
Reziston që ta lëshosh
Të jep ndjesinë
Që nuk ka përfundim Dua ta shaj
Perhën që nuk e mbaj dot
Mbaj dot
Po më tërheq ajo zvarrë Më vjen që ta vras
Atë që s’mund ta ndaj
Ta ndaj Dhe më bën të ndjehem me fal Ka diçka më tjetërson
Brenda meje po rënkon
Të ulëras T’ia fal apo ta vras?
Nuk e di si ta gjykoj
Më lëndon por e duroj
E ka një çmim
Ky peng i shpirtit tim Dua ta shaj
Perhën që nuk e mbaj dot
Mbaj dot
Po më tërheq ajo zvarrë Më vjen që ta vras
Atë që s’mund ta ndaj
Ta ndaj Dhe më bën të ndjehem me fal Shaj, shaj, shaj Më vjen që ta vras
Atë që s’mund ta ndaj
Ta ndaj Më bën të ndjehem me faj 

Copyright © lyrics.ph - All rights reserved.