E dua botën

Song of Artist Artemisa Mithi. Check Here the full Lyric of E dua botën, a Song of Artemisa Mithi. Do you want to see more lyrics of Artemisa Mithi, check the category page with letter A or visit the artist page with all lyrics of Artemisa Mithi!

Check all Lyrics of Artemisa Mithi:
  • Homepage
  • >
  • A
  • >
  • Artemisa Mithi – E dua botën

Artemisa Mithi – E dua botën

E dija botën shumë të sinqertë
Dhe vehten time një pjesë të saj
Po humbi shpresa, nuk është e lehtë
Jo nuk kam faj, të qesh, apo të qaj E dija botën shumë të sinqertë
Dhe vehten time një pjesë të saj
Po humbi shpresa, nuk është e lehtë
Jo nuk kam faj, të qesh, apo të qaj Se jetën ne do t’a jetojmë
Ashtu si zemrat e kerkojnë
Jo, nuk dyshoj, se nuk ka tjetër Botë
Kemi një qiell në fatin tonë! E dija botën shumë të sinqertë
Dhe vehten time një pjesë të saj
Po humbi shpresa, nuk është e lehtë
Jo nuk kam faj, të qesh, apo të qaj U fola njerëzve gjithmonë në sy
Nuk e besonin, çudi sit e vërtetë
Më thuaj zot të pyes vetëm ty
Mos vall’ kjo botë, është e padrejtë Se jetën ne do t’a jetojmë
Ashtu si zemrat e kerkojnë
Jo, nuk dyshoj, se nuk ka tjetër Botë
Kemi një qiell në fatin tonë! Sot Botës tonë, me re trazuar
T’i japim bashk’ sa më shumë dritë
Nga njerzit vetëm unë kam kërkuar
T’i falim Jetës, të gjith’ dashurit 

Copyright © lyrics.ph - All rights reserved.