El testament d’Amèlia

Song of Artist Barcelona Gipsy Balkan Orchestra (BGKO) ( Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra). Check Here the full Lyric of El testament d’Amèlia, a Song of Barcelona Gipsy Balkan Orchestra (BGKO) ( Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra). Do you want to see more lyrics of Barcelona Gipsy Balkan Orchestra (BGKO) ( Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra), check the category page with letter B or visit the artist page with all lyrics of Barcelona Gipsy Balkan Orchestra (BGKO) ( Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra)!

Check all Lyrics of Barcelona Gipsy Balkan Orchestra (BGKO) ( Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra):
  • Homepage
  • >
  • B
  • >
  • Barcelona Gipsy Balkan Orchestra (BGKO) ( Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra) – El testament d’Amèlia

Barcelona Gipsy Balkan Orchestra (BGKO) ( Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra) – El testament d’Amèlia

L’Amèlia està malalta
La filla del bon rei
Comtes la van a veure
Comtes i noble gent Ai, que el meu cor se’m nua
Com un pom de clavells Filla, la meva filla
De quin mal us queixeu?
El mal que jo tinc, mare
Bé prou que me’l sabeu Ai, que el meu cor se’m nua
Com un pom de clavells Filla, la meva filla
D’això us confessareu
Quan sereu confessada
El testament fareu Ai, que el meu cor se’m nua
Com un pom de clavells Un castell deixo als pobres
Perque resin a Déu
Quatre al meu germà en Carles
Dos a la Mare de Déu Ai, que el meu cor se’m nua
Com un pom de clavells I a vós, la meva mare
Us deixo el marit meu
Perquè el tingueu en cambra
Com fa molt temps que feu Ai, que el meu cor se’m nua
Com un pom de clavells 

Copyright © lyrics.ph - All rights reserved.