Barbie (Junior Eurovision version)

Song of Artist Efi Gjika. Check Here the full Lyric of Barbie (Junior Eurovision version), a Song of Efi Gjika. Do you want to see more lyrics of Efi Gjika, check the category page with letter E or visit the artist page with all lyrics of Efi Gjika!

Check all Lyrics of Efi Gjika:
  • Homepage
  • >
  • E
  • >
  • Efi Gjika – Barbie (Junior Eurovision version)

Efi Gjika – Barbie (Junior Eurovision version)

(Yes, come on,
I’m a strong girl) Nuk kam sekrete
Dhe të gjithëve
Do tiu them
Problemi që unë kam
Një përgjigje
Nga ju pret.
Më thonë mua barbi
Mos këtu… e mos atje
Por unë ndryshe mendoj
Nuk jam frutë
E nuk jam vezë Jo, jo… mos më drejto
As një çast
Mos më gjyko
Vehten s’dua
Ta mendoj
Si një kukull
Që s’ka gojë (×2) Jam vajzë çapkëne
Si në shkollë
Dhe në shtëpi
Sa herë që vetëm jam
Unë e bëj
Ndonjë prapësi.
Më thonë mua barbi
Mos këtu… e mos atje
Por unë ndryshe mendoj
Nuk jam frutë
E nuk jam vezë Jo, jo… mos më drejto
As një çast
Mos më gjyko
Vehten s’dua
Ta mendoj
Si një kukull
Që s’ka gojë (×2) You don’t tell me what to do,
I don’t want to follow you,
Why you call me barbie doll?
I’m a smart girl overall Jo, jo… mos më drejto
As një çast
Mos më gjyko
Vehten s’dua
Ta mendoj
Si një kukull
Që s’ka gojë 

Copyright © lyrics.ph - All rights reserved.