Në jetë [I'm alive]

Song of Artist Elhaida Dani. Check Here the full Lyric of Në jetë [I'm alive], a Song of Elhaida Dani. Do you want to see more lyrics of Elhaida Dani, check the category page with letter E or visit the artist page with all lyrics of Elhaida Dani!

Check all Lyrics of Elhaida Dani:
  • Homepage
  • >
  • E
  • >
  • Elhaida Dani – Në jetë [I’m alive]

Elhaida Dani – Në jetë [I’m alive]

Ay yi yi yi yi yi…
Yeah yeah yeah…
Ay yi yi yi yi yi…
Yeah yeah yeah… Hëna prapë rrëshqiti përmbi xham
Është natë e bardhë, por ty jo s’të kam
Buzët mbeten bosh e dot s’të than
Do kthehesh prapë, ta djeg këtë mall Prapë të ndjej
Fryma po më mbahet fjalët nuk i gjej
Orët shkojnë, dita po agon E di do të vish, si diell në mëngjes
Të kam motiv, ty të kam shpresë
Ëndrrat m’i fik, e dritat m’i ndez
Me ty jetoj, ty të kam jetë Me ty jetoj, ty të kam shpresë
Ty të kam diell
Me ty jetoj, më bën në jetë Ay yi yi yi yi yi…
Yeah yeah yeah…
Ay yi yi yi yi yi…
Yeah yeah yeah… Avujt shkrijnë kristalet ngadalë
Dhe emrin tënd formojnë ato mbi xham Prapë të ndjej
Fryma po më mbahet fjalët nuk i gjej
Orët shkojnë, dita po agon E di do vish, si diell në mëngjes
Të kam motiv, ty të kam shpresë
Ëndrrat m’i fik, e dritat m’i ndez
Me ty jetoj, ty të kam jetë Me ty jetoj, ty të kam shpresë
Ty të kam diell
Me ty jetoj, me ty jetoj
Më bën në jetë Yeah yeah yeah…
(Ay yi yi yi yi yi…)
(Yeah yeah…) E di do të vish, si diell në mëngjes
Të kam motiv, ty të kam shpresë
Ëndrrat m’i fik, e dritat m’i ndez
Me ty jetoj, më bën në jetë Ay yi yi yi yi yi…
Yeah yeah yeah… 

Copyright © lyrics.ph - All rights reserved.