Afër dhe larg

Song of Artist Elvana Gjata. Check Here the full Lyric of Afër dhe larg, a Song of Elvana Gjata. Do you want to see more lyrics of Elvana Gjata, check the category page with letter E or visit the artist page with all lyrics of Elvana Gjata!

Check all Lyrics of Elvana Gjata:
  • Homepage
  • >
  • E
  • >
  • Elvana Gjata – Afër dhe larg

Elvana Gjata – Afër dhe larg

Na-ra Na-ra Naj
Na-ra Na-ra Naj  (Flori:) 9x:
Më pyet…  (Elvana:)
Më pyet: “A ndjeve ndonjëherë?”
Do ta them unë
dhe pse nuk ka më vlerë.
Unë të dua
sa veten dhe më shumë.
Më jep puthjen
të ndjej unë der në fund.  Në kujtime… aty do më gjesh.
Erën time… jo, nuk do ta ndjesh.  REF:(2x)
E di afër s’të kam
E di nuk je me mua
Afër dhe Larg
të dy shumë pak jetuam
Një moment fillon, mbaron aty
Për të dy  Na-ra Na-ra Naj
Na-ra Na-ra Naj
Na-ra Na-ra Naj  (Flori:) 9x:
Më pyet…  (Elvana:)
Në kujtime… aty do më gjesh.
Erën time… jo, nuk do ta ndjesh.  REF:(2x)
E di afër s’të kam
E di nuk je me mua
Afër dhe Larg
të dy shumë pak jetuam
Një moment fillon, mbaron aty
Për të dy  Më pyet… 

Copyright © lyrics.ph - All rights reserved.