Kush Jam Unë?

Song of Artist Elvana Gjata. Check Here the full Lyric of Kush Jam Unë?, a Song of Elvana Gjata. Do you want to see more lyrics of Elvana Gjata, check the category page with letter E or visit the artist page with all lyrics of Elvana Gjata!

Check all Lyrics of Elvana Gjata:
  • Homepage
  • >
  • E
  • >
  • Elvana Gjata – Kush Jam Unë?

Elvana Gjata – Kush Jam Unë?

Këtu nuk ka me diell
edhe per ty do t’perendoj
s’na mbeti asnje shije
nga dashuria qe mbaron
sikur ne te ishim
s’do vazhdonim dot me shumëë
i themi njeri tjetrit
kush jam unë ?  Ref:(2x)
I shikoj unë sytë e tij
ke ndryshuar zemer sa shumë
i shikon dhe ti sytë e mi
kush jam unë ?  Kush jam unë ?  Këtu nuk ka me diell
edhe per ty do t’perendoj
s’na mbeti asnje shije
nga dashuria qe mbaron
sikur ne te ishim
s’do vazhdonim dot me shumëë
i themi njeri tjetrit
kush jam unë ?  Ref:(2x)
I shikoj unë sytë e tij
ke ndryshuar zemer sa shumë
i shikon dhe ti sytë e mi
kush jam unë ?  kush jam unë ?
kush jam unë? 

Copyright © lyrics.ph - All rights reserved.