Love me

Song of Artist Elvana Gjata. Check Here the full Lyric of Love me, a Song of Elvana Gjata. Do you want to see more lyrics of Elvana Gjata, check the category page with letter E or visit the artist page with all lyrics of Elvana Gjata!

Check all Lyrics of Elvana Gjata:

Elvana Gjata – Love me

[Bruno:]
Nuk du tjetër, nuk du tjetër je vetem ti je zemrën edhe shpirtin tim e ke jetës time,
jetës time ti kuptim i dhe nuk bëjmë dot pa njëri-tjetrin ne Elvana:]
Se më je, më je, më je ti çdo ndjesi për mua je ti ti gjithmonë pranë vetes do më kesh mjafton vetëm të më duash dhe sa herë të më thuash do ta them njësoj dhe unë çdo herë
[REF.] x2  Love me, Love me Love me, Love me Love me, Love me  [Bruno:]
Nuk du tjetër, nuk du tjetër je vetem ti je zemrën edhe shpirtin tim e ke jetës time, jetës time ti kuptim i dhe nuk bëjmë dot pa njëri-tjetrin ne  Elvana:]
Sa më njeh, më njeh, më njeh ti jam me ty aty ku je ti s’do të them adio asnjëherë Sa herë unë të kam lënduar prapë unë të kam shëruar dashuria ndodh vetëm një herë  [REF.] x3  Love me, Love me Love me, Love me Love me, Love me 

Copyright © lyrics.ph - All rights reserved.