Me tana

Song of Artist Elvana Gjata. Check Here the full Lyric of Me tana, a Song of Elvana Gjata. Do you want to see more lyrics of Elvana Gjata, check the category page with letter E or visit the artist page with all lyrics of Elvana Gjata!

Check all Lyrics of Elvana Gjata:

Elvana Gjata – Me tana

Ti kam fal ty me tana
Me tana, o me tana
Dashni me fal
O kush ka me ma nal A ma thua edhe sa
Duhet të pres ty me të pa
Ta di
Dua ta di dhe sa
Ti kam fal ty me tana
Me tana, o me tana
Dashni me fal
O kush ka me ma nal Shpirt ti më je
Se shpirtin ma jep
Nëse ti nuk je të gëzoj a kam arsye
Vetëm ti je
Vetëm prej teje
Sytë më shkëlqejnë si miliona yje  Kohën ndale ndale
Të shkoj ngadale ndale
O më ngadale ndale Na na na A ma thua edhe sa
Duhet të pres ty me të pa
Ta di
Dua ta di dhe sa
Ti kam fal ty me tana
Me tana, o me tana
Dashni me fal
O kush ka me ma nal Shpirt ti më je
Se shpirtin ma jep
Se ka ditë e netë
Që buza ime thahet
Harroj botën
Më mbyt vetmia
Nuk ta bën askush
Ç’ka të bën dashuria Kohën ndale ndale
Të shkoj ngadale ndale
O më ngadale ndale Na na na A ma thua edhe sa
Duhet të pres ty me të pa
Ta di
Dua ta di dhe sa
Ti kam fal ty me tana
Me tana, o me tana
Dashni me fal
O kush ka me ma nal 

Copyright © lyrics.ph - All rights reserved.