Bow Down

Song of Artist Enca. Check Here the full Lyric of Bow Down, a Song of Enca. Do you want to see more lyrics of Enca, check the category page with letter E or visit the artist page with all lyrics of Enca!

Check all Lyrics of Enca:

Enca – Bow Down

Bow down to the King and the Queen jo
Kërkush sun tna nali
Sa munohen, stermumohen por ësht e vështir tja dalin Bow down to the King and the Queen jo
Kërkush sun tna nali
Sa munohen, stermumohen por ësht e vështir tja dalin la la la la la la x2 Bow down to the King and the Queen jo x2 Ok, stop!
Dhe niher ku jena prap
Bashkë, me kuror t’shoh prej nalt
Shihet si e bojna për do natë Oh no! Kom ni po xhelozon
Oh no! Jom idoll sun e kupton
Oh no! Venin tem ti shum e don
oh no oh no oh no Sa vi anej, o sa vi anej uo
Everybody say, everybody say uo
Noizy back again, krejt po vin anej uo
Everyone of dem, everyone of dem haha Jam prap si terror i natës
Me kapuça prap n’krye t’rradhes
Na vijn turmat permrapa
Dihet se bim n’sy nga krejt estrada O Bow down to the King and the Queen jo
Kërkush sun tna nali
po Sa munohen, stermumohen por ësht e vështir tja dalin
oh now 2X enca :
Çoje ma nalt tash
Çoje ma nalt
Du me ni o ka bohet shumë Hot! noizy:
Çoje ma nalt tash
Çoje ma nalt
Du me ni o ka bohet shumë Hot! Sa vi anej, o sa vi anej
Everybody say, everybody say
Noizy back again,krejt po vin anej
Everyone of dem, everyone of dem Oh no! Kom ni po xhelozon
Oh no! Jom idoll sun e kupton
Oh no! Venin tem ti shumë e don
oh no oh no oh no Bow down to the King and the Queen jo
Kërkush sun tna nali
Sa munohen, stermumohen por ësht e vështir tja dalin I really told you ye Im betta den dem
Yeah im betta den dem
Im the life of the party Enca betta den dem,
Enca betta den dem
Un jam speciali i natës : Çoje ma nalt tash
Çoje ma nalt
Du me ni o ka bohet shum Hot!2X Çoja ma nalt tash
Çoja ma nal du me
ni o ka bohet shumë hot! 2X 

Copyright © lyrics.ph - All rights reserved.