Përrallë

Song of Artist Eneda Tarifa. Check Here the full Lyric of Përrallë, a Song of Eneda Tarifa. Do you want to see more lyrics of Eneda Tarifa, check the category page with letter E or visit the artist page with all lyrics of Eneda Tarifa!

Check all Lyrics of Eneda Tarifa:

Eneda Tarifa – Përrallë

Kjo përrallë e do
Një shpërblim
Një fund nga ato
Siç vetëm unë e ti dimë Me shumë lot
Se akoma ka shumë çmenduri
Me shpirt dhe vetëm, vetëm dashuri Oh ti, je ajo ndjenjë
Që unë kam besim
Edhe frikën s’e ndjej Unë ndaj të dua
Unë të dua
Edhe vdes për ty
E harroj për ty s’ka natë Ndaj të dua
Unë të dua
Edhe vdes për ty
E harroj për ty s’ka natë Vjen një kohë kur s’të mjafton
Ajo që ke, dhe përfundon
Veten bosh ti e gjen
Dhe aty unë vij tek ty
Është vendi ku shpirti im gjehet Unë ndaj të dua
Unë të dua
Edhe vdes për ty
E harroj për ty s’ka natë Ndaj të dua
Unë të dua
Edhe vdes për ty
E harroj për ty s’ka natë 

Copyright © lyrics.ph - All rights reserved.