Kujtime

Song of Artist Enis Bytyqi. Check Here the full Lyric of Kujtime, a Song of Enis Bytyqi. Do you want to see more lyrics of Enis Bytyqi, check the category page with letter E or visit the artist page with all lyrics of Enis Bytyqi!

Check all Lyrics of Enis Bytyqi:

Enis Bytyqi – Kujtime

Kujtime, vetëm kujtime m’le ti
Kujtime dhe këto koha mi treti
Mos em le ti, mos em le ti, le ti
Ama dorën mos em le ti n’vetmi
Kujtime, vetëm kujtime m’le ti
Kujtime dhe këto koha mi treti
Mos em le ti, mos em le ti, le ti
Ama dorën mos em le ti n’vetmi Krejt çka du unë kisha kur unë ty të pata
Por s’kisha dit se ça don ti, yeah
Fjalët po mbesin fjalë, unë t’mijat i mbajta
Po tash çka don me bo ti, my baby Ku mbetëm na dy, po sikur të humbur
Pa njoni tjetrin n’errësirë (n’errësirë)
Një nër një milion unë ty të pata
My beautiful mos em le
Zemrën ma vodhe në mënyrë qysh din veç ti
Mos ma kthe por kthehu ti
Të gjitha mi more në mënyrë qysh din veç ti
Jo mos ma kthe por veç kthehu ti Kujtime, vetëm kujtime m’le ti
Kujtime dhe këto koha mi treti
Mos em le ti, mos em le ti, le ti
Ama dorën mos em le ti n’vetmi [Verse 2]
Ça po don, ça po don, veç tregoma
Se t’du akoma, duhet me fjalë me t’çel rrugën
Du paqe jo dhunën, ti ke ra
Unë po vuaj, a e din sa po vuj?
As me raki sun e shuj
A ke mendu për mu, najher unë kam mendu
Për ty çdo ditë shumë e më shumë
Ka me t’marr malli me fluturu me mu
Qiellin e shtatë me kalu Ku mbetëm na dy, po sikur të humbur
Pa njoni tjetrin n’errësirë (n’errësirë)
Një nër një milion unë ty të pata
My beautiful mos em le
Zemrën ma vodhe në mënyrë qysh din veç ti
Mos ma kthe por kthehu ti
Të gjitha mi more në mënyrë qysh din veç ti
Jo mos ma kthe por veç kthehu ti Kujtime, vetëm kujtime m’le ti
Kujtime dhe këto koha mi treti
Mos em le ti, mos em le ti, le ti
Ama dorën mos em le ti n’vetmi 

Copyright © lyrics.ph - All rights reserved.