Nuk e di

Song of Artist Era Istrefi. Check Here the full Lyric of Nuk e di, a Song of Era Istrefi. Do you want to see more lyrics of Era Istrefi, check the category page with letter E or visit the artist page with all lyrics of Era Istrefi!

Check all Lyrics of Era Istrefi:

Era Istrefi – Nuk e di

Pranvera, vera, bora a shi
Kur jom me ty nuk ka rëndësi, ay
Ti je ma i shtrenjtë
Pse nuk jena nuk e di, jo
Dhe pse kena shumë dashni, po
Kurrgjo mo so njejtë  Babe veç ti je për mu, nuk ka tjetër
Unë po du m’u kon me ty ton jetën
Se ti je my type, baby be my type
I be by your side  Refreni:
Nuk e di pse s’je me mu
Kur e din se sa t’du
Kur e di sa m’don mu  Got that money, money, money
But that mean nothing, nothing, nothing
Se ti je my type, baby be my type
I be by your side  I need that lovin’, lovin’, lovin’
Keep that comin’, comin’, comin’
Se ti je my type, baby be my type
I be by your side  Refreni:
Nuk e di pse s’je me mu
Kur e din se sa t’du
Kur e di sa m’don mu  T’kom thon të dua
T’kom kqyr n’sytë e tua
Ndjenja ma e mira
Kur i kom prek buzt e tua
Ke hy mrena meje
Kom hy mrena teje
Tash jom e jotja
If you want me to say it, say it  Refreni:
Nuk e di pse s’je me mu
Kur e di se sa t’du
Kur e di sa m’don mu  Kur e din se sa t’du
Kur e di sa m’don mu 

Copyright © lyrics.ph - All rights reserved.