I Ngjan Asaj

Song of Artist Evi Reçi. Check Here the full Lyric of I Ngjan Asaj, a Song of Evi Reçi. Do you want to see more lyrics of Evi Reçi, check the category page with letter E or visit the artist page with all lyrics of Evi Reçi!

Check all Lyrics of Evi Reçi:

Evi Reçi – I Ngjan Asaj

Ti më fal
Do mundohem të ndryshoj
Si të gjithë ndonjëherë dhe unë gaboj.  Unë të fal
Dhe kur emrin tim harron
Sa herë më sheh unë e di kë po mendon.  Zemër nuk kam faj
I ngjan asaj.
Zemër nuk kam faj
I ngjaj asaj. S’mundem unë të të shoh
kur ti ke mall
dhe të mundon ty shikimi i saj. Jo nuk e fsheh se çdo ditë e mendoj
E vuaj unë, e vuan ti, por jo ajo.  Zemër nuk kam faj
I ngjan asaj.
Zemër nuk kam faj
I ngjaj asaj.  Zemër nuk kam faj
I ngjan asaj.
Zemër nuk kam faj
I ngjaj asaj.  

Copyright © lyrics.ph - All rights reserved.