Ku Gabum

Song of Artist Flori Mumajesi. Check Here the full Lyric of Ku Gabum, a Song of Flori Mumajesi. Do you want to see more lyrics of Flori Mumajesi, check the category page with letter F or visit the artist page with all lyrics of Flori Mumajesi!

Check all Lyrics of Flori Mumajesi:

Flori Mumajesi – Ku Gabum

Më pyet ku gabum
A thu se faj kam vetëm unë
Ne njoni-tjetrin e ndëshkum
Dhe pse jemi dashtë
Shumë jemi dashtë Me trupin mbështet në mur
M’thoje brenda vetes të kam unë
Ashtu gjithmonë unë ty kam me t’kujtu
Sa shumë jemi dashtë
Ne jemi dashtë Ti e di, nuk mundem dot
Me t’pa ty me një tjetër sot
Ma ke thënë dhe ti njësoj
Do të dua sa jetoj REF: x2
S’di si t’ja boj me ty unë
Me ty unë, me ty unë
Ti nuk më kupton
S’di si me ja bo me ty unë
Me ty unë, me ty unë
Na ndan na bashkon Pa u pa
Sa e vështirë për mu, pa u pa
Je ti që na bashkon dhe na ndan
Ti thua se jam unë, se jam unë Ti nuk fal
Njësoj dhe unë si ty, jo nuk fal
Dhe pse gabimet ne i bëjmë të ndarë
Të dy u pendum, kur gabum Ti e di, nuk mundem dot
Me t’pa ty me një tjetër sot
Ma ke thënë dhe ti njësoj
Do të dua sa jetoj REF: x2
S’di si t’ja boj me ty unë
Me ty unë, me ty unë
Ti nuk më kupton
S’di si me ja bo me ty unë
Me ty unë, me ty unë
Na ndan na bashkon 

Copyright © lyrics.ph - All rights reserved.