Ku isha unë?

Song of Artist Flori Mumajesi. Check Here the full Lyric of Ku isha unë?, a Song of Flori Mumajesi. Do you want to see more lyrics of Flori Mumajesi, check the category page with letter F or visit the artist page with all lyrics of Flori Mumajesi!

Check all Lyrics of Flori Mumajesi:
  • Homepage
  • >
  • F
  • >
  • Flori Mumajesi – Ku isha unë?

Flori Mumajesi – Ku isha unë?

Ku ishe ti
Kur më shikonin mua në sy?
Ku ishe ti
Kur më denonte zoti për ty?  Ku ishe ti?
Që te më thoje se jam gabim
ku ishe ti
kur nuk e ndjeja me trupin tim?  Pyes veten:
Ku isha une? Ku isha une
kur dikush ty te donte me shumë…
Pyes veten:
Ku isha une? Ku isha une
kur harrove se te doja pafund  Ku ishe ti
kur une urreja vetën pa ty?
Ku ishe ti
kur dhe njihere s’do flinim të dy?  Ku ishe ti?
Kur une besoja tjetër njeri
Ku ishe ti?
Kur unë kerkoja pak dashuri  Pyes vetën:
Ku isha unë? Ku isha unë
kur dikush ty te donte me shumë…
Pyes vetën:
Ku isha unë? Ku isha unë
kur harrove se te doja pafund 

Copyright © lyrics.ph - All rights reserved.