Me fjalë të vogla

Song of Artist Flori Mumajesi. Check Here the full Lyric of Me fjalë të vogla, a Song of Flori Mumajesi. Do you want to see more lyrics of Flori Mumajesi, check the category page with letter F or visit the artist page with all lyrics of Flori Mumajesi!

Check all Lyrics of Flori Mumajesi:
  • Homepage
  • >
  • F
  • >
  • Flori Mumajesi – Me fjalë të vogla

Flori Mumajesi – Me fjalë të vogla

Po pres, me ma thonë një fjalë
Me ma shkrujt një tekst
Gabimisht me ma dergu me gjet pretekst
Kur e ke ti një arsye te vërtet  Se për ty nga ana tjetër dikush pret
Me ja thonë diçka sado e ftohte të jet
S’do mërzitem duke prit sa fryme te kem
Te betohem s’do shkaktoj asnjë problem  Me fjalë të vogla të kam dashtë
Me fjalë të vogla të du
Por jetën time për ty,
unë jam gati me rreziku (x2)  Po pres te me thuash sot se si je vesh
A mi sheh fotografitë ndonjëherë?
Kur mërzitesh ne mendje kush te vjen?
Kur dëgjon muzike cilën kënge pëlqen?  Lumturin dhe motivin ku e gjen?
Një përgjigje po kërkoj përse s’ma kthen?
Te betohem s’do shkaktoj asnjë problem  Me fjalë të vogla të kam dashtë
Me fjalë të vogla të du
Por jetën time për ty,
unë jam gati me rreziku (x2)  Me fjalë të vogla të du
Për ty unë jam gati me rreziku  Me fjalë të vogla të kam dashtë
Me fjalë të vogla të du
Por jetën time për ty,
unë jam gati me rreziku (x2) 

Copyright © lyrics.ph - All rights reserved.