Me zemër

Song of Artist Flori Mumajesi. Check Here the full Lyric of Me zemër, a Song of Flori Mumajesi. Do you want to see more lyrics of Flori Mumajesi, check the category page with letter F or visit the artist page with all lyrics of Flori Mumajesi!

Check all Lyrics of Flori Mumajesi:

Flori Mumajesi – Me zemër

Ërdhë papritur sot
si nje rrufe ne toke
perball meje qendro,
si magjinoja dot te mbushja syt me lot
te perqafoj me kerkon,
ku ishe zemër dje?!
prap ndjenja nese ke, sa vlen per ty një premtim
nuk di me cfar te them
a do njesoj te jem te fal un ty cdo gabim Se un ty cdo dit te dua me veten e vuaj, dhe jetoj cdo moment se jeten ma ke ndryshuar me zemer ne duar un ketu do te pres … Ti iken edhe vjen një pasagjer në tren asnjeher sdo ndryshoj…
pse duhet te jem un per ty dicka me shumë
ne jet me ke do jetoj…
ku ishe zemer dje
prap ndjenja nese ke sa vlen per ty nje premtim
nuk di me çfarë të them a do njesoj të jem?! Te fal un ty çdo gabim Se un ty çdo dit te dua me veten e vuaj dhe jetoj çdo moment se jeten ma ke ndryshuar me zemër ne duar un ketu do te pres… Se un ty çdo dit te dua me veten e vuaj dhe jetoj çdo moment se jeten ma ke ndryshuar me zemer ne duar un këtu do të pres… Se un ty çdo dit te dua me veten e vuaj dhe jetoj çdo moment se jeten ma ke ndryshuar me zemër ne duar un këtu do të pres… 

Copyright © lyrics.ph - All rights reserved.