Maailman toisella puolen

Song of Artist Haloo Helsinki!. Check Here the full Lyric of Maailman toisella puolen, a Song of Haloo Helsinki!. Do you want to see more lyrics of Haloo Helsinki!, check the category page with letter H or visit the artist page with all lyrics of Haloo Helsinki!!

  • Homepage
  • >
  • H
  • >
  • Haloo Helsinki! – Maailman toisella puolen

Haloo Helsinki! – Maailman toisella puolen

Nyt hihnalle laukku
Ja viimeinen kuppi naamaan Kohta pilvien päältä
Voin muistaa tämän maan Ei mulla oo tarkkaa suuntaa
Mä menen minne sattuma johtaa Mulla on mukana kuvat
Mutta katseet eivät kohtaa Isä olen täällä maailman toisella puolen, ja laulan pappadaduda pa duda dapa Äiti älä pelkää kyllä pidän itsestä huolen, ja laulan pappadaduda pa duda dapa Mä oon kujia kulkenut
Jäljessä lapsien parvet Niiden silmissä iloa
Ja kovan elämän arvet Sydän huutamaan jää joka hetkeen
Mutta tartun niihin muistoissa Vaikkei tavattais koskaan
Kaikki kulkee mun matkassa Isä olen täällä maailman toisella puolen, ja laulan pappadaduda pa duda dapa Äiti älä pelkää kyllä pidän itsestä huolen, ja laulan pappadaduda pa duda dapa 

Copyright © lyrics.ph - All rights reserved.