Mikja Ime Fëmijëria

Song of Artist Isea Çili. Check Here the full Lyric of Mikja Ime Fëmijëria, a Song of Isea Çili. Do you want to see more lyrics of Isea Çili, check the category page with letter I or visit the artist page with all lyrics of Isea Çili!

Check all Lyrics of Isea Çili:
  • Homepage
  • >
  • I
  • >
  • Isea Çili – Mikja Ime Fëmijëria

Isea Çili – Mikja Ime Fëmijëria

O, mikja ime femijëri
Ty te lutem me mua rri
Në shpirt e ndjej tani
Ti nuk vjen pëersëri
Ti nuk vjen,unë e di Ti në zemër ndez
Në ndër vite pranverën përcjell
dhe në shpirt shkëlqen si një diell
Plot ngjyra si nje ylber Femijëri ty të dua
Mike e shtrenjtë për mua
Jo ,sdot harroj
Me këngë ty të këndoj
Me ëndërrat dhe përrallat
Shumë histori të rralla
Zemrën kam plot
Mbushur unë sot Ti në zemër ndez
Në ndër vite pranverën përcjell
Dhe në shpirt shkelqen si një diell
Plot ngjyra si një ylber Fëmijeri,ty të dua
Mike e shtrenjtë për mua
Jo ,sdot harroj
Me kengë ty të kendoj
Me ëndrra dhe përralla
Shumë histori te rralla
Zemrën kam plot
Mbushur unë sot Do mbetesh dashuri
Kjo fëmijeri
Zemrën time ndez
Jetës i jep shpresë
Mikja ime mire
Ti çdohere më kupton si çdo fëmije
Pranë meje ti qëndron Fëmijeri,ty të dua
Mike e shtrenjtë për mua
Jo ,sdot harroj
Me kengë ty të kendoj
Me ëndrra dhe përralla
Shumë histori te rralla
Zemrën kam plot
Mbushur unë sot Fëmijeri,ty të dua
Mike e shtrenjtë për mua
Jo ,sdot harroj
Me kengë ty të kendoj
Me ëndrra dhe përralla
Shumë histori te rralla
Zemrën kam plot
Mbushur unë sot 

Copyright © lyrics.ph - All rights reserved.