La, la, la

Song of Artist Joan Manuel Serrat ( Joan Manuel Serrat i Teresa). Check Here the full Lyric of La, la, la, a Song of Joan Manuel Serrat ( Joan Manuel Serrat i Teresa). Do you want to see more lyrics of Joan Manuel Serrat ( Joan Manuel Serrat i Teresa), check the category page with letter J or visit the artist page with all lyrics of Joan Manuel Serrat ( Joan Manuel Serrat i Teresa)!

Check all Lyrics of Joan Manuel Serrat ( Joan Manuel Serrat i Teresa):
  • Homepage
  • >
  • J
  • >
  • Joan Manuel Serrat ( Joan Manuel Serrat i Teresa) – La, la, la

Joan Manuel Serrat ( Joan Manuel Serrat i Teresa) – La, la, la

La, la, la… Em recordo, mare,
que em duies de la mà,
tu eres jove encara
i jo anava fent-me gran. Teníem fred, però,
amb una cançó…
feies la nit més clara
i més blava aquella tardor. La, la, la… Em recordo, mare,
quan em veies cantar.
Trenca les fronteres,
guaita lluny i endavant! Res no ho pot esborrar,
ni ho vull oblidar,
i per a tu, mare meva,
cada vespre em senten cantar. La, la, la… 

Copyright © lyrics.ph - All rights reserved.