Më merr në ëndërr

Song of Artist Kejsi Tola. Check Here the full Lyric of Më merr në ëndërr, a Song of Kejsi Tola. Do you want to see more lyrics of Kejsi Tola, check the category page with letter K or visit the artist page with all lyrics of Kejsi Tola!

Check all Lyrics of Kejsi Tola:
  • Homepage
  • >
  • K
  • >
  • Kejsi Tola – Më merr në ëndërr

Kejsi Tola – Më merr në ëndërr

Mijëra dëshira na lindin në çast
Në ëndrrën tonë të dashurisë
Netët pa gjumë dhe vetminë i lë pas
Kur ty të kam thellë në shpirt Asgjë më shumë jo, nga ty nuk kërkoj
Asgjë më shumë se sa një çast
Kur ti je larg vetëm ty të mendoj
Unë mbyll dy sytë
Mbyll dy sytë të ndjej pranë, të ndiej Sa herë ti, ti më fton
Sa herë më merr ti në ëndërr
Jo, jo, ti mos më zgjo
Nga kjo magji e dashurisë Sa herë ti, ti më fton
Sa herë më merr ti në ëndërr
Jo, jo, ti mos më zgjo
Nga kjo magji e dashurisë Unë jam e jotja çdo ditë që kalon
Unë jam me ty kur larg të kam
Edhe një çast nëse ti më mungon
Unë mbyll dy sytë të ndjej pranë Asgjë më shumë jo, nga ty nuk kërkoj
Asgjë më shumë se sa një çast
Kur ti je larg vetëm ty të mendoj
Unë mbyll dy sytë
Mbyll dy sytë të ndjej pranë, të ndiej Sa herë ti, ti më fton
Sa herë më merr ti në ëndërr
Jo, jo, ti mos më zgjo
Nga kjo magji e dashurisë Më kërko në pafundësi
Më kërko unë do vij Sa herë ti, ti më fton
Sa herë më merr ti në ëndërr
Jo, jo, ti mos më zgjo
Nga kjo magji e dashurisë 

Copyright © lyrics.ph - All rights reserved.