Flutura Ne Ëndërr Time

Song of Artist Klajdi Musabelliu ( Klajdi Musabelliu). Check Here the full Lyric of Flutura Ne Ëndërr Time, a Song of Klajdi Musabelliu ( Klajdi Musabelliu). Do you want to see more lyrics of Klajdi Musabelliu ( Klajdi Musabelliu), check the category page with letter K or visit the artist page with all lyrics of Klajdi Musabelliu ( Klajdi Musabelliu)!

Check all Lyrics of Klajdi Musabelliu ( Klajdi Musabelliu):
  • Homepage
  • >
  • K
  • >
  • Klajdi Musabelliu ( Klajdi Musabelliu) – Flutura Ne Ëndërr Time

Klajdi Musabelliu ( Klajdi Musabelliu) – Flutura Ne Ëndërr Time

Erdhe si hije që nuk flet,
në dhomë hyre prap,
pranë vetes ty të ndjej. Flutur harruar natës ti,
sa herë troket,
zemrën unë ta hap. Dua të mbetesh gjithmonë në ktë natë,
e vetmja fjalë,
e vetmja dëshirë. Ty edhe ëndrrën nuk u ndaj,
ju dua pranë shpirtit tim,
me ju gjithmonë jetoj parajsë,
dhe z’dua më jo, të kem një tjetër natë. (x2) Nata sërish sonte po zbret,
unë pranë dritares rri,
e pres të kthehesh prap. Krahët i shtrin pranë meje ti,
ujet i largon,
e mbetemi të dy. Dua të mbetesh gjithmonë në ktë natë,
e vetmja fjalë,
e vetmja dëshirë. 

Copyright © lyrics.ph - All rights reserved.