Më Jeto

Song of Artist Kledi Bahiti. Check Here the full Lyric of Më Jeto, a Song of Kledi Bahiti. Do you want to see more lyrics of Kledi Bahiti, check the category page with letter K or visit the artist page with all lyrics of Kledi Bahiti!

Check all Lyrics of Kledi Bahiti:

Kledi Bahiti – Më Jeto

Rruga është njëlloj, si dikur fëmijë.
Më kujtohet mirë, asgjë nuk kisha unë.
Ëndërroja fort, që të ikja larg.
Doja shumë që të harroja varfërinë.  Oooo botë e egër, jo, nuk të fal asgjë.
Jetë e rrugës peng më mban,
çdo gabim një çmim e ka.  REF:
Më jeto, thotë jeta pa u ndalur.
Ti më jeto, një jetë ne na kanë falur.
Më jeto, nuk do të jesh ti vetëm.
Ti më jeto, të jemi bashkë dhe nesër…
Jo, mos u ndal, jo, mos u ndal.
Ty frymë të jap, ty forcë të kam.  Jo, nuk është e lehtë, që t’ja dalësh vetë.
Jeta shumë të jep, një ditë, dhe prapë ti merr…
Ajo që kaloi, na bën më të fortë.
Ti mos thuaj, nuk ja dal, sa kohë t’jesh gjallë…
Sikur veç një orë, po të zgjasë ajo.
Ti pa fund, vazhdo jeto.
Jo asgjë s’mund të ndalojë…  REF:
Më jeto, thotë jeta pa u ndalur.
Ti më jeto, një jetë ne na kanë falur.
Jo mos u ndal, jo mos u ndal.
Ty frymë të jap, ty forcë të kam…
Më jeto, nuk do të jesh ti vetëm.
Ti më jeto, të jemi bashkë dhe nesër…
Jo mos u ndal, jo mos u ndal.
Ty frymë të jap, ty forcë të kam…  Më jeto, nuk do të jesh ti vetëm.
Ti më jeto, të jemi bashkë dhe nesër…
Jo mos u ndal, jo mos u ndal.
Ty frymë të jap, ty forcë të kam. 

Copyright © lyrics.ph - All rights reserved.