Botë

Song of Artist Lindita. Check Here the full Lyric of Botë, a Song of Lindita. Do you want to see more lyrics of Lindita, check the category page with letter L or visit the artist page with all lyrics of Lindita!

Check all Lyrics of Lindita:

Lindita – Botë

Jemi pranë, dhe larg
Po më ngel në fyt çdo fjalë
Unë dhe ti, shumë ne ngjajmë
Sa vështirë për ne me falë Ahhhh, sëmundje që shërim nuk ka
Ahhhh, ndjej se zemra po më ndal Këtë realitet, ne e zgjodhëm vetë
S’mundem as të fle, të gjata janë këto netë
Njoha vetëm dhunë, kur do të ketë një fund
Jetë e rëndë si plumb, se po çmendem unë
Ohhhh Sa shumë lotë, sa shumë dhembje në këtë botë
Jo më s’mund të duroj, do të doja t’jem më e fortë T’jemi bashkë ne më të fortë
Ohhhh
T’jemi bashkë ne më të fortë
Ohhhh, ohhhh, ohhh Jooooooo (Sa shumë lotë, sa shumë dhembje në këtë botë) Oooooooo (Jo nuk mundem të duroj, do të doja t’jem më e fortë) Sa shumë lotë, sa shumë dhembje në këtë botë
Jo nuk mundem të duroj, do të doja t’jem më e fortë 

Copyright © lyrics.ph - All rights reserved.