A cavall del vent

Song of Artist Lluís Llach ( Lluís Llach i Grande). Check Here the full Lyric of A cavall del vent, a Song of Lluís Llach ( Lluís Llach i Grande). Do you want to see more lyrics of Lluís Llach ( Lluís Llach i Grande), check the category page with letter L or visit the artist page with all lyrics of Lluís Llach ( Lluís Llach i Grande)!

Check all Lyrics of Lluís Llach ( Lluís Llach i Grande):
  • Homepage
  • >
  • L
  • >
  • Lluís Llach ( Lluís Llach i Grande) – A cavall del vent

Lluís Llach ( Lluís Llach i Grande) – A cavall del vent

Sé que això és un adéu
on no manquen plors
ni el soroll dels mots. Sé que el temps llevarà
un mur silenciós
d’oblits i records. Però em crida, em crida el vent
i me’n vaig amb ell. Sé que hem tingut la raó
i, només per això,
tornaria a estimar-te. Sé que els acords que escric
són per tenir aquí
la teva semblança. Però em crida, em crida el vent
i me’n vaig amb ell. Sé que això és un adéu
on no manquen plors
ni el soroll dels mots. Però em crida, em crida el vent
i me’n vaig amb ell. 

Copyright © lyrics.ph - All rights reserved.