Per un tros del teu cos

Song of Artist Lluís Llach ( Lluís Llach i Grande). Check Here the full Lyric of Per un tros del teu cos, a Song of Lluís Llach ( Lluís Llach i Grande). Do you want to see more lyrics of Lluís Llach ( Lluís Llach i Grande), check the category page with letter L or visit the artist page with all lyrics of Lluís Llach ( Lluís Llach i Grande)!

Check all Lyrics of Lluís Llach ( Lluís Llach i Grande):
  • Homepage
  • >
  • L
  • >
  • Lluís Llach ( Lluís Llach i Grande) – Per un tros del teu cos

Lluís Llach ( Lluís Llach i Grande) – Per un tros del teu cos

Per un amor tan tendre
què donaria jo?
Què em deixaria prendre
per un tros del teu cos?
Com el pagès que es lleva
per fer el seu camp d’or,
jo et faria meva
i et llauraria el cor! La ra la ra, la ra ra la… Pels teus dos ulls tan negres,
jo apagaria el sol;
que només les estrelles
fossin el teu bressol.
Junts faríem la drecera
caminant sense por;
jo et treuria les pedres
i, el vent del nord, la pols. La ra la ra, la ra ra la… 

Copyright © lyrics.ph - All rights reserved.