Aquest mirall

Song of Artist Marina Rossell ( Marina Rossell i Figueras). Check Here the full Lyric of Aquest mirall, a Song of Marina Rossell ( Marina Rossell i Figueras). Do you want to see more lyrics of Marina Rossell ( Marina Rossell i Figueras), check the category page with letter M or visit the artist page with all lyrics of Marina Rossell ( Marina Rossell i Figueras)!

Check all Lyrics of Marina Rossell ( Marina Rossell i Figueras):
  • Homepage
  • >
  • M
  • >
  • Marina Rossell ( Marina Rossell i Figueras) – Aquest mirall

Marina Rossell ( Marina Rossell i Figueras) – Aquest mirall

Aquest mirall em diu que sóc ben sola
i no hi fa res que el trenqui en mil bocins.
He enfilat el carrer trist que va a escola
i em marco, amb guix, els meus confins. La lluna riu, dins la nuu que s’endola.
I jo sembro amb pedretes els camins
que em duen cap a mi, nit meva endins.
Baixo al meu pou, amb bleix de corriola. Tu, lluna, rius, i em vesteixo de lluna.
M’arrenco el collaret d’agres estrelles
i el mar se les empassa d’una en una. I el prenc el cor segur amb què cabdelles
el teu destí, per fer, amb cartes velles,
un solitari nou sobre la duna. 

Copyright © lyrics.ph - All rights reserved.