Cançó de l'Alguer (Cor meu)

Song of Artist Marina Rossell ( Marina Rossell i Figueras). Check Here the full Lyric of Cançó de l'Alguer (Cor meu), a Song of Marina Rossell ( Marina Rossell i Figueras). Do you want to see more lyrics of Marina Rossell ( Marina Rossell i Figueras), check the category page with letter M or visit the artist page with all lyrics of Marina Rossell ( Marina Rossell i Figueras)!

Check all Lyrics of Marina Rossell ( Marina Rossell i Figueras):
  • Homepage
  • >
  • M
  • >
  • Marina Rossell ( Marina Rossell i Figueras) – Cançó de l’Alguer (Cor meu)

Marina Rossell ( Marina Rossell i Figueras) – Cançó de l’Alguer (Cor meu)

Quan sola sola caminant pel bosc,
a un punt t’aturaràs malinconiosa,
la carícia del vent entre les fulles
per a mi te diurà: Cor meu, cor meu! Quant davallant lo sol a la marina,
les muntanyes se tinyin de violeta
i al cor te pesa una secreta pena,
lo sospir de la mar te diu: Cor meu, cor meu!  Quan seuràs pensarosa a prop del foc
i del meu somni no hi haurà que cendra,
dolça una veu vistida de silenci
al teu cor picarà: Cor meu, cor meu! 

Copyright © lyrics.ph - All rights reserved.