Petenera de la mar

Song of Artist Marina Rossell ( Marina Rossell i Figueras). Check Here the full Lyric of Petenera de la mar, a Song of Marina Rossell ( Marina Rossell i Figueras). Do you want to see more lyrics of Marina Rossell ( Marina Rossell i Figueras), check the category page with letter M or visit the artist page with all lyrics of Marina Rossell ( Marina Rossell i Figueras)!

  • Homepage
  • >
  • M
  • >
  • Marina Rossell ( Marina Rossell i Figueras) – Petenera de la mar

Marina Rossell ( Marina Rossell i Figueras) – Petenera de la mar

Voldria saber,
un dia m’ho hauràs d’explicar,
perquè la mar està sempre
present en tu M’ho hauràs d’explicar
sense masses paraules,
però de seguida,
perquè dia a dia
m’agrada més navegar. Marinera ardent
per l’aigua del teu caminar,
perquè la mar està sempre
present en tu M’hauràs d’ensenyar
l’amplària dels camins
de vora a dins de mar,
perquè dia a dia
m’agrada més navegar. 

Copyright © lyrics.ph - All rights reserved.