Pirates i bandolers

Song of Artist Marina Rossell ( Marina Rossell i Figueras). Check Here the full Lyric of Pirates i bandolers, a Song of Marina Rossell ( Marina Rossell i Figueras). Do you want to see more lyrics of Marina Rossell ( Marina Rossell i Figueras), check the category page with letter M or visit the artist page with all lyrics of Marina Rossell ( Marina Rossell i Figueras)!

  • Homepage
  • >
  • M
  • >
  • Marina Rossell ( Marina Rossell i Figueras) – Pirates i bandolers

Marina Rossell ( Marina Rossell i Figueras) – Pirates i bandolers

Totes les illes hauria
per bescanvi d’un bes.
Pirates i bandolers
a tots ells jo robaria
i res no m’aturaria
si els teus braços jo trobés Els teus llavis jo tindria
com a més segur recés
Pirates i mariners
i moros de moreria
res ja no m’espantaria
si prop meu sempre et tingués! 

Copyright © lyrics.ph - All rights reserved.