Dashni

Song of Artist Mimoza Shkodra. Check Here the full Lyric of Dashni, a Song of Mimoza Shkodra. Do you want to see more lyrics of Mimoza Shkodra, check the category page with letter M or visit the artist page with all lyrics of Mimoza Shkodra!

Check all Lyrics of Mimoza Shkodra:

Mimoza Shkodra – Dashni

[Mimoza 2x:]
Krejt zemren ma ndali
i bukur ky djali,
per ty vlen te vuaj
te lutem me duaj.  [Seldi:]
Krejt syt te na
kudo qe ne po dalim
me beso, per ty e djegi malin
s’mundem pa ty me vazdhu,
nje jete osht shum pak
me ty me kalu.
zemren krejt ta kom dhon
dhe kur t’kam afer
mallin ma shton ti
a e din sa po t‘du,
shum ty po t’du du du du.  [Mimoza:]
Se gjitha une i kam
kur afer me ty jam
ti e ki emrin dashni.
se gjitha une i kam
kur afer me ty jam
per ty ni vetem dashni.  [REF. 2x:]
Krejt zemren ma ndali
i bukur ky djali
per ty vlen te vuaj
te lutem me duaj  [Seldi:]
Krejt syt te na
ku do qe ne po dalim
me beso per ty e djegi malin
s’mundem pa ty me vazdhu
nje jete osht shum pak
me ty me kalu
zemren krejt ta kom dhon
dhe kur t’kam afer mallin ma shton ti
a e din sa po t‘du,
shum ty pot du du du du.  [Mimoza:]
Se gjitha une i kam kur afer me ty jam
ti e ki emrin dashni.  se gjitha une i kam kur afer me ty jam
per ty ni vetem dashni  [REF. 2x:]
krejt zemren ma ndali
i bukur ky djali
per ty vlen te vuaj
te lutem me duaj 

Copyright © lyrics.ph - All rights reserved.