Ende ka shprese

Song of Artist Miriam Cani. Check Here the full Lyric of Ende ka shprese, a Song of Miriam Cani. Do you want to see more lyrics of Miriam Cani, check the category page with letter M or visit the artist page with all lyrics of Miriam Cani!

Check all Lyrics of Miriam Cani:
  • Homepage
  • >
  • M
  • >
  • Miriam Cani – Ende ka shprese

Miriam Cani – Ende ka shprese

Lindje dhe perendim
Sa histori midis
Si perhere ne lundrim
Brigjeve te femijerise.. …Dhe era fryn nga çdo ane
S’mund ta ndalesh dot me dore
Le ta shtyj si e marre
Fatin tim te brishte si bore Ref Ende ka shprese, ende ka jete
Dersa ka lote ne sy
Ende ka ndjenje, ende ka stine
Edhe neper stuhi, ende ka shprese. Sa pikepyetje pa rend,
varur hapsirave blu
Pse te mbetem pa mend,
kur mendjen e kam diku. Dhe era fryne si e marre
Frymen do ta ndal tek ti… Ref Ende ka shprese, ende ka jete
Dersa ka lote ne sy
Ende ka ndjenje, ende ka stine
Edhe ne bardh e zi, Oh jo, nuk dua parajsen, por dua te shoh
Qe ende ka shprese, te buzeqesh
Ref Ende ka shprese, ende ka jete
Dersa ka lote ne sy
Ende ka ndjenje, ende ka stine
Edhe neper stuhi, ende ka shprese. 

Copyright © lyrics.ph - All rights reserved.