Unë jam Moana [I am Moana]

Song of Artist Moana (OST). Check Here the full Lyric of Unë jam Moana [I am Moana], a Song of Moana (OST). Do you want to see more lyrics of Moana (OST), check the category page with letter M or visit the artist page with all lyrics of Moana (OST)!

Check all Lyrics of Moana (OST):
  • Homepage
  • >
  • M
  • >
  • Moana (OST) – Unë jam Moana [I am Moana]

Moana (OST) – Unë jam Moana [I am Moana]

Unë jam një vajzë që e do këtë ishull
Që gjithmonë pranë detit rri
Më thërret

Dua ta përfundoj unë profecinë
Që e filluan paraardhësit tanë
Lundruan botën rreth e qark
Më thërrasin Dhe pse rruga do të jetë e gjatë
Unë s’do të dorëzohem
Zemra ime detin e dëgjon
Tek thërret

Këtë thirrje kam pasur gjithmonë unë nga larg
Jam ajo vajzë që kërkon oqeani Thellë në zemër të kyçur do t’mbaj
Gjithmonë pranë
​Çfarëdo që të vijë
Unë rrugën e di Unë jam Moana 

Copyright © lyrics.ph - All rights reserved.