Zemrën e lamë peng

Song of Artist Olta Boka. Check Here the full Lyric of Zemrën e lamë peng, a Song of Olta Boka. Do you want to see more lyrics of Olta Boka, check the category page with letter O or visit the artist page with all lyrics of Olta Boka!

Check all Lyrics of Olta Boka:
  • Homepage
  • >
  • O
  • >
  • Olta Boka – Zemrën e lamë peng

Olta Boka – Zemrën e lamë peng

Ora si zemër troket
Ora e çmendur rend, akrepa nuk ka
Kohën vodhe ti nga jeta ime
Bora e zerit tënd mbi zemrën time ra
Mbuloi strehën e fundit të dashurisë Ha… ha…
Dhe ndalen akrepat atje Ditë pas ditë, ne
Rrahje pas rrahje, më kot kërkuam
Orë e përkryer
Një zemër jo kurrë s’mund të jetë Natë pas natë, ne
Rrahje pas rrahje, ne të larguar
Por jo, nuk mundëm
Se zemrën të dy e lamë peng
Ah… Ora si zemër troket
Ora e çmendur rend, akrepa nuk ka
Kohën vodhe ti nga jeta ime
(Bora e zerit tënd) mbi zemrën time ra
Mbuloi strehën e fundit të dashurisë Ha… ha…
Dhe ndalen akrepat atje Ditë pas ditë, ne
Rrahje pas rrahje, më kot kërkuam
Orë e përkryer
Nje zemër jo kurrë s’mund të jetë Natë pas natë, ne
Rrahje pas rrahje, ne të larguar
Por jo, nuk mundëm
Se zemrën të dy e lamë peng
Ha… 

Copyright © lyrics.ph - All rights reserved.