Kacurrela

Song of Artist Poni ( Shqiponja Karafilaj). Check Here the full Lyric of Kacurrela, a Song of Poni ( Shqiponja Karafilaj). Do you want to see more lyrics of Poni ( Shqiponja Karafilaj), check the category page with letter P or visit the artist page with all lyrics of Poni ( Shqiponja Karafilaj)!

Check all Lyrics of Poni ( Shqiponja Karafilaj):
  • Homepage
  • >
  • P
  • >
  • Poni ( Shqiponja Karafilaj) – Kacurrela

Poni ( Shqiponja Karafilaj) – Kacurrela

Altini:
Flokt e tua kacurrela
dredha dredha me kordela
ne dashni rash sa ti preka
aj aj sa ti preka  Poni:
Flokt e mia kacurrela
dredha dredha me kordela
sa te pash me ngriu zemra
aj aj me ngriu zemra  Altini:
Fustanin qe ke veshur me le pa fjal
dhe era ne kte nat luan
me flokt e saj  Poni:
Gjithe boten te kerkoja
po si ty nuk gjej
besoje kur te them te dua s’te genjej  Altini:
Une e njoh zemren time ajo ndjenjat mi shton sa here une po e shoh  Poni:
Numri nje ne zemren time ti je
po po ti je po po ti jee  Ref:
Flokt e tua kacurrela
dredha dredha me kordela
ne dashni rash sa ti preka
aj aj sa ti preka  Flokt e mia kacurrela
dredha dredha me kordela
sa te pash me ngriu zemra
aj aj me ngriu zemra  Altini:
Je mrekulli qe Zoti fal
ne here ne jete
mjafton nje here te shikoj
e nis te buzeqesh  Poni:
Kudo qe te shkoj
perpara meje ti shfaqesh ti
ti i dhe kuptimin fjales
dashurii  Altini:
Une e njoh zemren time ajo
ndjenjat mi shton
sa here une po e shoh  Poni:
Numri nje ne zemren time je
po po ti je po po ti jeee  Ref:
Flokt e tua kacurrela
dredha dredha me kordela
ne dashni rash sa ti preka
aja aj sa ti preka
s
Flokt e mia kacurrela
dredha dredha me kordela
sa te pash me ngriu zemra
aj aj me ngriu zemra 

Copyright © lyrics.ph - All rights reserved.