Te kam shpirt

Song of Artist Poni ( Shqiponja Karafilaj). Check Here the full Lyric of Te kam shpirt, a Song of Poni ( Shqiponja Karafilaj). Do you want to see more lyrics of Poni ( Shqiponja Karafilaj), check the category page with letter P or visit the artist page with all lyrics of Poni ( Shqiponja Karafilaj)!

Check all Lyrics of Poni ( Shqiponja Karafilaj):
  • Homepage
  • >
  • P
  • >
  • Poni ( Shqiponja Karafilaj) – Te kam shpirt

Poni ( Shqiponja Karafilaj) – Te kam shpirt

Edhe kur me thua jo te kam shpirt
dhe kur ben sikur harron te kam shpirt
dhe kur rrugen me tregon te kam shpirt
kue me mer me perqafon te kam shpirt Neper endrra torturohem nat per nat
dhe mengjesve pa ty zgjohem dhe pa fat
me ty zemren e kam humbur pergjithmone
vetem ti me ben te lumtur e kupton (refreni)(2x)
Ti ti je shpirti im ti je dielli im
pse me fal trishtim
ti ti je shpirti im ti je dielli im
ti je loti im
Ti ti je shpirti im ti je dielli im
pse me fal trishtim
ti ti je shpirti im Edhe kur me thua jo te kam shpirt
dhe kur ben sikur harron
te kam shpirt, te kam shpirt, te kam shpirt 

Copyright © lyrics.ph - All rights reserved.