Oi, kuu

Song of Artist Rauli Badding Somerjoki. Check Here the full Lyric of Oi, kuu, a Song of Rauli Badding Somerjoki. Do you want to see more lyrics of Rauli Badding Somerjoki, check the category page with letter R or visit the artist page with all lyrics of Rauli Badding Somerjoki!

Check all Lyrics of Rauli Badding Somerjoki:
  • Homepage
  • >
  • R
  • >
  • Rauli Badding Somerjoki – Oi, kuu

Rauli Badding Somerjoki – Oi, kuu

Oi, kuu
Niin yksin olen mä nyt
Vei unelmat unohdus
Ja kylmä on rakkaus Oi, kuu
Sä tiedät kaipauksen
Ja kuulet mun rukouksen
Puolesta menneen rakkauden Ajatukset vain samaa kehää käy
Hänet vielä luokseni kerran saan
Mä kuulen äänen mutta ei ketään näy
Kulkee taivasta vain kuu loistossaan Oi, kuu
Niin yksin olen mä nyt
Vei unelmat unohdus
Ja kylmä on rakkaus (Kuu, oi kuu) (Oi, kuu) 

Copyright © lyrics.ph - All rights reserved.