Dinas Tanker

Song of Artist Skammerens Datter (musical). Check Here the full Lyric of Dinas Tanker, a Song of Skammerens Datter (musical). Do you want to see more lyrics of Skammerens Datter (musical), check the category page with letter S or visit the artist page with all lyrics of Skammerens Datter (musical)!

  • Homepage
  • >
  • S
  • >
  • Skammerens Datter (musical) – Dinas Tanker

Skammerens Datter (musical) – Dinas Tanker

[Dina]:
Vi tre holdte sammen – min søster, bror og mig
Og vidste altid, mor ku’ passe på os
Altid en tryghed, når verden blev for dum
Så skidt med om de andre ku’ forstå hos
Trøst og en arm, der greb varmt om mine skuldre
For intet kom imellem os…
Ser nu det hele smuldre
Før var jeg én af jer…
Nu ved jeg ikke, hvem jeg er! 

Copyright © lyrics.ph - All rights reserved.