Sä oot sielussain [You'll Be In My Heart]

Song of Artist Tarzan (OST). Check Here the full Lyric of Sä oot sielussain [You'll Be In My Heart], a Song of Tarzan (OST). Do you want to see more lyrics of Tarzan (OST), check the category page with letter T or visit the artist page with all lyrics of Tarzan (OST)!

  • Homepage
  • >
  • T
  • >
  • Tarzan (OST) – Sä oot sielussain [You’ll Be In My Heart]

Tarzan (OST) – Sä oot sielussain [You’ll Be In My Heart]

Nyt kyyneleesi minä kuivaan pois
Ja syleilyt turvan sois
Oon suojas aina, en väisty mä lain
Mä luonas oon nyt ja ain On pieni hän, niin voimaton
Mun kädet suojanasi aina on
Tää rakkautemme kaiken kestää
Mä luonas oon ainiaan Sä oot sielussain, sä oot sielussain
Sut luoksein sain
Oot ain sä ainoain Oot sielussain, sä olet rakkaimpain
Sä minun sielussain oot ain…
Oot ain 

Copyright © lyrics.ph - All rights reserved.