Mal De L'amor

Song of Artist Yasmin Levy ( יסמין לוי). Check Here the full Lyric of Mal De L'amor, a Song of Yasmin Levy ( יסמין לוי). Do you want to see more lyrics of Yasmin Levy ( יסמין לוי), check the category page with letter Y or visit the artist page with all lyrics of Yasmin Levy ( יסמין לוי)!

Check all Lyrics of Yasmin Levy ( יסמין לוי):
  • Homepage
  • >
  • Y
  • >
  • Yasmin Levy ( יסמין לוי) – Mal De L’amor

Yasmin Levy ( יסמין לוי) – Mal De L’amor

El mal de l’amor
Es mal de migranya
Be ho sabia jo
De quan festejàvem  Vaig festejar un temps
Una Mariagna
Que de voluntat
Jo prou li importava
El mal de l´amor… Ella també a mi
Oh, be ho demostrava
Les claus del meu cor
Ella les portava  Jo les hi vaig dar
Una matinada
Anant a la font
A la font de l’alba 

Copyright © lyrics.ph - All rights reserved.